• Gedung 20, Taman Demonstrasi Peningkatan Usaha Kecil lan Menengah, No. 318, Jalan Chenguang, Distrik Baru Timur, Kota Wenling, Provinsi Zhejiang
  • 0576-86691816

    Sen - Sab: 9:00–18:00

  • +86 18957605057

    Sen - Sab: 9:00–18:00

    • sns02
    • sns03
    • sns01

    Katrangan singkat:

    Instruksi produk

    Bahan: Polypropylene lan Katun.15 inch tengen, ukuran sampurna kanggo paling piring, mangkok lan panci sing digunakake saben dina kanggo masak lan baking.Cocok kanggo pawon, hotel, restoran, cafe utawa kantor bisnis.Panggunaan ruangan lan njero ruangan nyukupi kabutuhan sampeyan.
    Nglindhungi lan dandanan meja.Jahitan jahitan sing digawe tangan, saben potongan unik.Cocok meja persegi panjang, bunder lan oval.Hadiah hostess sing apik, hadiah ulang tahun, Hadiah Hari Ibu, Hadiah Liburan, Hadiah Natal, pindah omah lan liya-liyane.
    Cocokake meh kabeh dekorasi pawon utawa ruang makan.Apik kanggo panggunaan saben dina ing njero utawa njaba.Cocokake kabeh jinis gaya perabot, bisa diselehake ing sangisore cangkir, peralatan meja, vas lan asbak minangka hiasan ing meja makan lan meja teh.
    Gampang kanggo ngrawat: Lap resik nganggo kain lembab.Cuci tangan nganggo banyu sabun sing adhem lan garing. Gulungake utawa tumpukan kanthi rata kanggo panyimpenan. Yen sampeyan nemoni masalah lipatan amarga cara paket, mangga lay warata utawa dilebokake ing sangisore barang sing abot sajrone sawetara dina, banjur lipatan bakal ilang.
    Kualitas super apik & katon elegan.Alas sing nyenengake sing bisa nggawe sampeyan seneng nalika mangan.Gunakake placemats bunder kanggo ulang tahun, Natal, housewarming, preian, pesta, kumpul kulawarga, pesta, adus, lan liya-liyane.Pilihan sing apik kanggo panggunaan saben dina kulawarga, pawon, hotel, restoran, kafe utawa kantor bisnis.

    Bahan: 20% polypropylene lan 80% benang katun.

    Werna: Kustomisasi (Pink / Beige / Biru / Ijo / Abu-abu kasedhiya saiki)

    Ukuran: 15" (38.1cm) / 12"(36cm)

    Packing: 6 pcs/polybag, 12 pcs/polybag, 96 pcs/karton luar, 144 pcs/karton luar.


    Detail Produk

    Tag produk

    Fitur Item

    Werna sampurna: Kabeh kloso digawe dening pabrik profesional, kita bakal terus nganyari desain paling anyar saben wulan.Werna uga bisa disesuaikan miturut.

    Kualitas Tinggi: Placemats bunder 15", digawe saka benang katun lan bahan polipropilena sing berkualitas tinggi.

    Desain Praktis: Placemat kepang warna-warni kanggo panggunaan saben dina ing njero utawa njaba.Cepet warna, tahan panas, awet lan gampang perawatan.

    Napa milih placemats kita?

    Bahan kualitas dhuwur
    Tenun placemats karo polypropylene kualitas dhuwur lan bahan katun, Gampang banget kanggo ngresiki lan garing, Werna gradien saka placemat saka peteng kanggo cahya luwih modis, Becik kanggo nggunakake njero ruangan lan njaba.

    Tambah bakat ing meja panedhaan kanthi placemat warna-warni.
    Placemat sing apik bisa nambah gaya meja makan.Placemat terisolasi panas iki prasaja lan alami, kanthi garis-garis sing apik banget, sing bisa cocog karo macem-macem gaya omah, menehi rasa omah sing anget.

    Dekorasi Sampurna Kanggo Kamar Sampeyan
    Placemat fashion bakal dadi dekorasi sing sampurna lan kualitas urip ing omah, ruang makan, Pawon, Hotel lan kantor Bisnis.Mat Panggonan uga becik kanggo Ulang Tahun, Natal, Housewarming, Liburan, Pesta, kumpul Keluarga lan Pernikahan.

    Nglindhungi Tabel Dining Panjenengan
    The tightly dirajut werna gradien placemat ora mung ayu, Nanging uga bisa nglindhungi meja dining Panjenengan.

    Rincian

    Product-Description1

    Pengiriman lan Packing

    Product-Description2

    FAQ

     

    1. P: Apa sampeyan duwe jumlah pesenan minimal?
    A: Ya, kita mbutuhake kabeh pesenan internasional duwe jumlah pesenan minimal.Bahan sing beda bakal duwe MOQ sing beda.

    2. Q: Apa wektu timbal rata-rata?
    A: Kanggo conto, wektu timbal bakal 7-14 dina.Kanggo produksi massal, wektu timbal bakal 45-60 dina miturut jumlah pesenan sampeyan.

    3. P: Apa sing kudu ditindakake yen aku ora puas karo produk kasebut?
    A: Pls kontak karo layanan customer kita sanalika bisa, kita mung nampa mbalekaken utawa ijol-ijolan yen ana masalah kualitas.

    4. Q: Kepiye babagan kualitas produk sampeyan?

    A: Pabrik kita wis nggarap produk kulit luwih saka 10 taun, kita mesthi fokus ing kulit berkualitas tinggi.

    5. Q: Kabeh produk sampeyan digawe kanthi tangan?
    A: Sawetara proses kanthi manual, kayata nglereni, ruffling, jahitan ...

     

    Product-Description3

    Product-Description2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita