• Gedung 20, Taman Demonstrasi Peningkatan Usaha Kecil lan Menengah, No. 318, Jalan Chenguang, Distrik Baru Timur, Kota Wenling, Provinsi Zhejiang
  • 0576-86691816

    Sen - Sab: 9:00–18:00

  • +86 18957605057

    Sen - Sab: 9:00–18:00

    • sns02
    • sns03
    • sns01

    Katrangan singkat:

    Instruksi produk

    ☆ Placemat katun bunder iki bisa nglindhungi meja saka suhu dhuwur lan goresan, lan uga bisa noda supaya meja tetep resik.
    ☆ Keset bunder sing dikepang gampang diresiki, mung diusap nganggo kain lembab lan bakal siap digunakake maneh.
    ☆ Cocog kanggo njero ruangan lan ruangan, placemat sing apik banget iki minangka pilihan sing cocog kanggo pawon, ruang makan, teras, hotel, kafe, restoran.
    ☆ Bisa digunakake kanggo acara apa wae, kayata pesta kulawarga, pesta, pesta, BBQ, Thanksgiving lan nedha bengi Natal, hadiah sing apik kanggo kanca-kanca.
    ☆ Wangun bunder saka placemats iki menehi tampilan serbaguna, modern sing bakal koordinasi karo macem-macem gaya dekorasi.

    Bahan: 20% polypropylene lan 80% benang katun.

    Werna: Kustomisasi (Coklat / Kuning / Biru / Ijo kasedhiya saiki)

    Ukuran: 15" (38.1cm) / 12"(36cm)

    Packing: 6 pcs/polybag, 12 pcs/polybag, 96 pcs/karton luar, 144 pcs/karton luar.


    Detail Produk

    Tag produk

    Fitur Item

    Keset kepang sing apik banget iki cocog kanggo panggunaan njero ruangan utawa ruangan, panedhaan resmi utawa santai.Glitter braided katon bakal nambah koyo mencorong kanggo dining, atraktif ing meja kayu.Nglindhungi meja saka tumpahan lan noda.

    Werna sampurna: Kabeh kloso digawe dening pabrik profesional, kita bakal terus nganyari desain paling anyar saben wulan.Werna uga bisa disesuaikan miturut.

    Kualitas Tinggi: Placemats bunder 15", digawe saka benang katun lan bahan polipropilena sing berkualitas tinggi.

    Desain Praktis: Placemat kepang warna-warni kanggo panggunaan saben dina ing njero utawa njaba.Cepet warna, tahan panas, awet lan gampang perawatan.

    Apa milih kita?Placemats kita katon apik lan digawe saka benang katun alami.Placemats bunder becik kanggo acara apa wae kalebu ulang tahun, Natal, omah-omah, preian, pesta, kumpul kulawarga, pernikahan, lan liya-liyane.

    Rincian

    Product-Description1

    Pengiriman lan Packing

    Product-Description2

    FAQ

    1. Q: Suwene aku bakal njaluk conto?
    A: Iku gumantung ing bobot, ukuran paket & alamat.Biasane, kita ngirim kanthi DHL (3-57 dina kerja)

    UPS (5-7 dina kerja) / FEDEX (6-8 dina kerja) / EMS (7-15 dina kerja)

    2. Q: Apa jumlah pesenan minimal sampeyan?
    A: Biasane, MOQ: 500 bêsik, owah-owahan gumantung ing macem-macem produk.

    3. Apa layanan liyane sing bisa kita entuk sawise pesenan?
    A. Desain kothak werna lan golek solusi sing paling apik kanggo packing.Desain produk kanthi panjaluk sampeyan.

    4. Apa sampeyan bisa nindakake desain kanggo kita?

    A. Ya.Kita duwe tim profesional kanthi pengalaman lengkap ing desain lan manufaktur kothak kemasan.Kita bisa nggawe produk miturut kabutuhan sampeyan.

    5. Apa sampeyan nyedhiyakake label pribadi, utawa sampeyan bisa nyelehake Logoku dhewe ing paket kasebut?

    A: Mesthi kita bisa! Mangga hubungi kita lan ngomong bab kabutuhan luwih.

     

    Product-Description3

    Product-Description4
    Product-Description5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita